کد خبر 34922
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۳

يک پايگاه اينترنتي در گزارشي با اشاره به افزايش تولد نوزادان عراقي که از تومورهاي مغزي رنج مي برند، نوشت: فلوجه و بصره از آلوده ترين مناطق عراق به شمار مي روند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، پايگاه اينترنتي "امريکن کانسرواتيو" (the american conservative ) در گزارشي درباره جنايات آمريکا در عراق نوشت: درحالي که "باراک اوباما" رئيس جمهوري آمريکا جنگ عراق را رو به پايان مي داند، براي ميليون ها عراقي اين جنگ تمام شده نيست. در حقيقت، براي شمار زيادي از خانواده هاي عراقي که در طول جنگ متحمل رنج و مشقت هاي فراواني شدند، اين جنگ تنها آغاز شده است.

اين پايگاه اينترنتي در ادامه نوشت: طبق آخرين مطالعات در سالهاي اخير، شهر فلوجه که در سال 2004 با دو حمله اصلي آمريکا نابود شد، هر روز شاهد تولد نوزادان ناقص الخلقه بسياري است. همچنين گزارشهاي مشابهي درباره تولد نوزادان دو سر يا سه سر در مورد شهر بصره پس از اولين جنگ خليج فارس در سال 1991 منتشر مي شود.

در همين حال دکتر "ايمن قيس" مدير بيمارستان فلوجه به روزنامه گاردين گفت: بيشتر شاهد تولد نوزادان دو يا سه سر يا مشکلات در نخاع شوکي نوزادان هستيم اما کمتر مواردي درباره تولد نوزاداني که از مشکلات در دست يا پاي خود رنج مي برند، گزارش مي شود. همچنين هم اکنون شاهد افزايش قابل توجه تولد نوزاداني هستيم که تا سن دو سالگي دچار تومور مغزي مي شوند.

 

بر اساس اين گزارش مراکز شهري همچون فلوجه و بصره 25 درصد مکانهاي آلوده عراق را شامل مي شوند. همچنين مطالعات اخير درباره تواد نوزادان ناقص الخلقه نشان مي دهد کودکان عراقي هم اکنون با مشکلات بسيار بهداشتي مواجه اند که نيازمند توجه جامعه جهاني است.

نتايج مطالعات نشان مي دهد که اورانيوم ضعيف شده مورد استفاده آمريکا در برخي از شهرهاي عراق در آوريل و نوامبر 2004احتمال تولد نوزاران ناقص الخلقه را افزايش مي دهد.

تحقيقات پيشين نشان داده بود که ادامه تاثيرات حملات متعدد آمريکا به شهر فلوجه تا حدي است که مبتلايان به انواع سرطان ها و تولد نوزادان ناقص الخلقه در اين شهر به مراتب بيشتر از دو شهر هيروشيما و ناکازاکي است که در سال 1945مورد حمله هسته اي آمريکا قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس